Cégprofil

Cégünk DURAS Group s.r.o. Szlovákia neves cég, valamint kifinomult megoldásokkal rendelkező külföldi piac, ahol tapasztalt, hosszú távú fejlesztésű és tanúsított csapat áll, amely készen áll a befektető minden követelményének és specifikációjának. A cég mindent kínál a teljes megvalósításhoz. Rugalmasan válaszolhatunk és teljesíthetjük az ügyfelek igényeit.

DURAS csoport s.r.o. érdemes számos épületet megvalósítani Szlovákiában és Csehországban. A szerzett tapasztalatok azt mutatják, hogy képesek vagyunk támogatni magunkat a nemzetközi pályázatokban, amint azt a megvalósításaink is bizonyítják. A cégünk piaci akciói meggyőzték minket arról, hogy munkatársaink és szakértelme népünk szemléletmódjában tükröződik partnerünk bizalmában, és bizonyítja a további együttműködést.

DURAS csoport s.r.o. a modern, dinamikusan fejlődő vállalatokhoz tartozik, tapasztalt munkatársakkal és szakmailag kompetens, külső szövetkezeti társaságok körével. A lakatos, hegesztő és összeszerelő társaság számára ez alapvető feltétel annak érdekében, hogy kielégítse a legigényesebb ügyfelet is, és átfogó szolgáltatást kínáljon a munka előkészítésének és megvalósításának területén. Cégünk időtlen gondolkodása, amely nemcsak az építés megvalósításán alapul, hanem az ügyfél orientációján alapul, ideális partnerként szolgál a XXI. Századi munkák megvalósításához. Ezzel a megközelítéssel a vevői elégedettségre koncentrálunk és kölcsönös együttműködésünk sikerét garantáljuk.

És miért a DURAS Group? S? Válasz: Tapasztalataink és ügyfél visszajelzések alapján garantálhatjuk, hogy olyan együttműködést biztosítunk Önnek, amelyet még nem talált. A felsorolt ​​telefonszámokon, e-mail címünkön vagy közvetlenül a cég székhelyén is felveheti velünk a kapcsolatot, és garantáljuk, hogy a helyes döntés meghozatala után elégedettségre számíthat minket.

Várjuk a jövőbeli együttműködést.

DURAS Group s.r.o.          

Scroll Up